TERMÉKEK

Csomagajánlataink

KÖLYÖK CSOMAG

KÖLYKÖKNEK ÉS NÖVEKEDÉSBEN LÉVŐ KUTYÁKNAK 1 ÉVES KORIG

 

MIT TARTALMAZ A KÖLYÖK CSOMAG? 

  • JUNIOR-FLEX
  • JUNIOR-PET
  • IMUNO-Q
  • AJÁNDÉK JUTALOMFALAT

A JUNIOR FLEX egy összetett és rendkívül intenzív ízületvédő hatású készítmény. Erősíti a porcokat, és elősegíti azok regenerálódását, növeli a kötőszövet erejét és rugalmasságát. A magas glukozaminglikán (GAG) tartalom biztosítja a strukturális szövetek szerkezetét, egészségét. Fő összetevői az Új-zélandi zöldkagyló-kivonat, kondoitin-szulfát, cápaporc, MSM. Az Új-zélandi zöldkagyló tartalmazza a porcok, csontok és ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat, általánosságban elmondható róla, hogy enyhíti és orvosolja a mozgásszervi panaszokat és megbetegedéseket. A kondroitin szulfát, vagy más néven „glycosaminoglycan” a csontok és a porcok fő alkotóeleme. Egészségesen tartja a porcokat azzal, hogy vizet és tápanyagokat juttat beléjük. Azzal, hogy „kenést” biztosít a porcoknak, a kondroitin szulfát kellően egészséges és rugalmas állapotban tartja azokat, így el tudják látni tompító szerepüket, mellyel az ízületeket védik.
Bővebben ITT >>>

A JUNIOR-PET összhatásának köszönhetően javítja a kölyökkutyák életminőségét, fejlődési folyamatait. Fokozza az anyagcsere folyamatokat, növeli a tápanyagok hasznosulását, felszívódásukat az emésztőcsatornából, valamint serkenti a májfunkciót és könnyíti ennek a méregtelenítő tulajdonságait, megelőzi a gyógyszerhatóanyagok felhalmozását a szervezetben. Tartalmaz búzacsírát, vitaminokat, nyomelemeket, aminosavakat, omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat és probiotikumot.
Bővebben ITT >>>

Az IMUNO-Q ban található búzacsíra, szőlőmag és kukoricacsíra olaj tökéletesen kiegészítik egymást, fogyasztásuk serkenti a szervezet általános ellenálló képességét. Ezekben az olajfajtákban van a legtöbb E-vitamin (tokoferolok és tokotrienolok), ezáltal a szívvédelmi hatásuk igen jelentős, valamint kiemelkedően nagy mennyiségben tartalmaznak omega-3 zsírsavakat. A bennük található B-vitaminok segítik az elfogyasztott tápanyagok energiává alakulását, a niacin, a tiamin és a folsav a szív, illetve az érrendszer egészségét is védi. A BARF-IMUN erősíti az immunrendszert és nyugtatja az idegrendszert.
Bővebben ITT >>>

Az ajándék jutalomfalat tökéletes választás a kistestű kutyák játékos tanítására! 80%-ban  friss halhúst  tartalmaz, hipoallergén összetételű, GABONAMENTES.
Bővebben ITT >>>

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • kölyökkutyák teljes fejlődési időszakában 1 éves korig
  • kölyökkutyáknál a vázszerkezet (csontok, ízületek) egészséges kialakulására
  • étrend- vagy tápváltáskor
  • fejlődésben lemaradt kölyökkutyák felzárkóztatására

 

Gyártó: Quebeck
Cikkszám: 5999566930911
Súly: 850 g
Kiszerelés: 4 db ( Ft / db)
Eladási ár: Euro
10.470 Ft 7.823 Ft
8.244 Ft 6.160 Ft + 27% Áfa
- +

kosárba

KÖLYÖK CSOMAG
KÖLYÖK CSOMAG
TERMÉKLEÍRÁS

A csomag tartalma
JUNIOR FLEX 80 db
JUNIOR-PET 300 g
IMUNO-Q 150ml
JUTALOMFALAT 250g

Adagolás

Az ajánlott adagolás minden terméken külön van feltüntetve. Kúraszerű alkalmazás javasolt.

/Lejárat: a gyártási időtől számított egy év. A gyártási és lejárati dátumok a termék alján kerülnek feltüntetésre./

letöltések
megosztás
Top Csomagajánlataink termékek
MUNKAKUTYA CSOMAG
14.970 Ft 10.500 Ft
SENIOR CSOMAG
10.470 Ft 7.823 Ft
KÖLYÖK CSOMAG
10.470 Ft 7.823 Ft
DETOX CSOMAG
7.770 Ft 5.450 Ft
;